Sammen med min familie har vi bestemt at vi skal leve og føre et sundt liv. Det drejer sig ikke kun om fornuftige spisevaner – desuden også om at dyrke sport hver dag. Min mand og jeg har investeret i en bog om helse og livsglæde og undertegnede er helt sikker på at alle i husstanden, både store som små, vil opbykke mere overskud såfremt hele familien forandrer vores livsstil.

Vores tre børn har fået bedsked på at vælge en sportsaktivitet, som de kan starte til i næste måned og jeg og min mand er så småt startet på at træne ugenligt. Min bedre halvdel og jeg har konstateret en anselig differens trods det faktum at vi knap har trænet i i lidt over en uge. Min kæreste og jeg er stort set aldrig mere udmattede tidligt på aftenen når børnene er blevet puttet og vi har begge to langt mere overskud.

Når det handler om føde har min mand og jeg ligeledes changeret alle vor vaner fuldstændigt. Vi har fjernet alle kulhydrater fra vor kostvaner og erhvervet en ny og smart Spirali der i skrivende stund er gået hen og faktisk blevet et fuldstændig fast inventar i vor køkken. Maskinen kan udskære salater såvel som kål, og på denne måde kan min bedre halvdel og jeg nu udskifte brød med skønne grønsager og rodfrugter i strimler. Dertil er min familie og jeg begyndt at spise tilskud til kosten hver eneste dag, især Omnimin er rigtig godt. Jeg snupper desuden et par Mega B Stress, sådanne at jeg hver dag er fuld med vitaminer. Min bedre halvdel agter desuden at påbegynde at snuppe lidt Epa-gla Fiskeolie grundet det faktumat det er meget godt for blodkredsløbet. Som alle andre mænd er herren i huset ikke særlig god til at indtage fisk, så derfor tror jeg at det er en meget fornuftig ide at indtage lidt ekstra fiskeolie.

Vores baby kan selvsagt ikke tage del i vores splinter nye måltider endnu. Jeg kokkererer næsten alt babymad selv, men fra tid til anden en rigtig god ide at have lidt på lager særligt når det skal gå lidt tjept eller i tlifældet af at vi er ude hos noget familie. Undertegnede har ind til nu brugt Holle Børnemad men min søster har foreslået at vi også forsøger med Ellas Kitchen for forandringens skyld. Hendes søn er rigtig vild med det, så undertegnede overvejer at investere i nogle prøver på internettet. Undertegnede kan kun tilråde enhver familie at omlægge deres kost. En sådan forandring skaber ganske enkelt en mere helstøbt familie.