Feriehuset i hinsidan offer for indbrud igen

Kolonihaven i det svenske udsat for tyveri atter. I sidste uge da mig og min familie kom glade hjem fra et par dage i vores kolonihavehus opdagede vi at der havde været indbrud i vor residens. Indbrudstyvene havde gennemsøgt alt og rapset vores kontanter, anlæg og computere. Det er ikke første gang at det har fundet sted men hver evig eneste gang er det lige ubehageligt. Forrige gang det skete havde tyvene ikke indvendt huset men bare snuppet vores designer lamper og vor ene Bestlite lampe i kontoret. Men dette røveri var langt mindre professionelt og det tog en hel uge at få opgjort hvad der var blevet fjernet. Røverne havde bare kastet alle skuffer og reoler ud på parketgulvet, ak ja selv køkkenet havde tyvene rodet i.

Den gang vi købte vores enjendom for tre år siden var der allerede i forvejen lavet hemlarm jämför som vores håndværkere naturligvis lod være. Men det lader ikke til at det reagerer særlig godt længere. Af samme grund har vi bestemt os for at investere et par nye gsm alarm. Min søster har rekommanderet en ny men vi påtænker nu trods alt at høre vores naboer hvilke alarmsystemer de benytter. Vores forsikringsselskab har foreslået at vi får bolte på alle vor døreog vinduer så det bliver mere besværligt for røverne at sikre sig en vej ud. Min hustru er dog ikke glad for tanken om at vi faktisk skal være låst inde sammen med tyvene hvis de begår indbrud når vi snorksover.

Min hustru og jeg har virkelig behov for en alarm der er koblet til vores mobiler. På denne måde kan vi unden problemer at se hvis vi har ubudne besøgende hvis vi er på weekend eller i vores sommerresidens. Det er også praktisk at man kan få at se om alarmen er gået så man kan få fat i naboerne, således de kan få kontakt til politiet. Det er desuden af høj vigtighed at det er en tyverialarm som vores rollinger uden besvær kan tænde og slukke. Børnene kommer trods alt hjem fra SFO før end min hustru og jeg kører hjem fra kontoret. Alarmen skal være nem at bruge men samtidig skal den desuden også være endnu bedre end vores forrige. Det der er vigtigst er at vi hurtigst muligt finder en god løsning sådanne at vi bliver fri for den uhyggelige følelse når vi kommer hjem til en smadret dør og et rodet hjem.