Huset i Sverige offer for indbrud igen

Huset i Sverige haft bræk endnu en gang. Sidste lørdag da mig og min familie vendte hjem fra en dejlig weekend i vores kolonihavehus opdagede vi at der havde været indbrudsrøveri i vores ejendom. Røverne havde været alle vores ting og snuppet vores sølvtøj, anlæg og Ipads og tre Mac computere. Det er langt fra første gang at det er forekommet men hver evig eneste gang er det lige frygteligt. Forrige gang det forekom havde indbrudstyvene ikke indvendt huset men blot fjernet vor Verner Panton lamper og vor ene kogle i spisestuen. Dette røveri virkede virkelig mindre forberedt og det tog os en hel uge at få opgjort hvad der var blevet taget. Tyveknægtene havde ganske enkelt udtømt alle skabe ud på parketgulvene, ja selv kontoret havde indbrudstyvene rodet i.

Da vi erhvervede vores hus for et år siden var der allerede af de tidligere ejere indplaceret larm lige som inbrott larm som vores håndværkere naturligvis lod tilbage. Men det lader ikke til at det virker super godt længere. pga. det har vi bestemt os for at investere nogle nye tyverialarm. Min søster har rekommanderet en type men min hustru og jeg vil nu trods alt at høre vor genboer hvilke alarmsystemer de bruger. Vores forsikring har tilrådet at vi laver låse på alle vinduer og døre så det fremkommer mere udfordrende for tyveknægtene at finde en flugtvej. Jeg er overhovedet ikke glad for ideen om at vi faktisk skal være låst inde i selskab med røverne hvis de begår indbrud når familien snorksover.

Vi har virkelige brug for en alarm der er tilkoblet vor mobiler. På denne måde er vi i stand til at unden problemer at se hvis vi har selvbudne gæster imens vi og børnene er på ferie eller i vores kolonihavehus. Det er ligeledes godt at man kan se hvis alarmen er startet så man kan ringe til de omkringsboende, således de kan ringe til ordensmagten. Det er desuden meget vigtigt at vi finder en tyverialarm som vor rollinger uden problemer kan navigere. Børnene kommer selvsagt hjem fra fritidsordning et par timer før vi cykler hjem fra arbejde. Alarmen skal være let at slå fra og til men samtidig skal alarmen ligeledes være langt bedre end vor forrige. Det aller vigtigste er at vi snarrest muligt finder en bedre løsning således at vi slipper for den uhyggelige følelse når man kommer tilbage til et smadret vindue og et røvet parcelhus.