Vi har igennem noget tid, været på jagt efter et eventbureau. Vi har tidligere brugt et da vi skulle have firma familiedag på arbejdet.

Fra den dag hvor Anders forærede mig en fantastisk forlovelsesring i efteråret sidste år, har vi haft travlt med at planlægge rammerne for vores bryllup nu til juni. Pt. besluttede vi at benytte et stort partytelt som lokale til receptionen og den efterfølgende bryllupsfest. Argumenterne for at holde receptionen og den efterfølgende bryllupsfest i et partytelt viste sig at være for tillokkende. Derudover deltog min kæreste og jeg sidste år i hans lillebrors bryllupsfest, der fandt sted i et smukt partytelt ved deres hus. I den forbindelse skabte det lejede telt en helt særlig kulisse for bryllupsfesten. Det mest tungtvejende rationale for at fejre bryllup i et partytelt er og bliver det lave omkostningsniveau. Hvis man ser nærmere på den lange række af udlejningslokaler her i Nordsjælland og Storkøbenhavn, er udvalget forholdsvist beskedent. Selvom der er en lang række tilgængelige festlokaler, er det praktisk talt umuligt at finde et receptionslokale, der kan imødekomme vores begges behov og også kan benyttes til anstændige priser. Køber vi et stort nok telt får min tilkommende og jeg imidlertid chancen for at skaffe nogle uhøjtidelige rammer for vores bryllup, som vi i realiteten kan møblere lige præcist som vi begge vil. Dertil har vi mulighed for at åbne op ud mod den store have med et partytelt. Hele herligheden til en attraktiv pris ift., hvis vi lejer et lokale. Vores spørgsmål er i denne fase af planlægningsprocessen, på hvilken måde mig og min kæreste investerer i det mest passende telt til den store dag næste maj. Således vil jeg gerne høre, hvorvidt der er nogen, som ønsker at fortælle om deres erfaring med at fejre bryllupsfesten i et telt. Fx har vi brug for at få et indblik i, hvorvidt der kunne tænkes at være kvalitetstelte, der prismæssigt kan betale sig at købe ift. at leje. Ydermere er vi på udkig efter gode råd eller anbefalinger om valg af service, borde og stole såvel som et professionelt cateringfirma, som kan levere en flere retters menu til vores drømmebryllup trods det, at det bliver holdt i et telt i haven ved mine svigerforældres murermesterville. telt, telte, partytelt – skal slettes
144 Fuldend dit bryllup ved at leje et telt i haven Min forlovede og jeg var i sommers til hans kusines bryllup, som fandt sted i et flot festtelt ved deres nyerhvervede gård. På dagen udgjorde det store festtelt en fantastisk kulisse for deres store dag. Mig og William har siden da været optaget af at planlægge vores bryllup til næste september. Nu traf vi en beslutning om at gå videre med en idé om at have et festtelt som ramme for receptionen og den efterfølgende fest. Det viste sig nemlig, at rationalet for at fejre vores bryllup i sådan et festtelt simpelthen var yderst svære at overse. Hvis man ser på udlejningslokalerne her i Storkøbenhavn samt Nordsjælland, er mulighederne forholdsvist begrænsede. På trods af at der er talrige tilgængelige udlejningslokaler, er det nemlig praktisk talt umuligt at opsnuse et festlokale, som der opfylder mig og min forlovedes ønsker og samtidig kan lejes til fair priser. Lejer min forlovede og jeg et festtelt får min kommende mand og jeg dog mulighed for at skaffe et personligt lokale til festen, som vi må indrette og pynte op Lige som som min tilkommende og jeg ønsker. Endvidere giver den slags festtelte os mulighed for at åbne ud mod haven. Det væld af fordele kan vi få glæde af til en særdeles attraktiv pris. Det afgørende argument for at afholde bryllup i et festtelt i haven er af den årsag prisen. På nuværende tidspunkt er vi kommet i tvivl om, hvordan mig og min tilkommende køber eller lejer det bedste telt eller festtelt til det store bryllup. Således vil jeg gerne høre, hvorvidt der er nogen her på bloggen, der vil berette om deres erfaringer med at fejre en bryllupsfest i et festtelt. Fx er vi på udkig efter dine gode råd eller anbefalinger om vores valg af service og møbler samt en gourmet caterer, som der er i stand til at levere maden til brylluppet desuagtet, at bryllupsfesten er i et telt. Samtidig har vi behov for at få et indblik i, hvorvidt der måske er gode partyfesttelte, som prismæssigt kan betale sig at investere i at købe ift. at leje et af disse festtelte. Har dig og din ægtefælle, eller har du kendskab til nogen, der har planlagt en bryllupsfest i haven eller en lignende begivenhed i et telt? Så hjælp os med at planlægge det optimale bryllup ved at fortælle om dine erfaringer.
Få en optimal løsning med et partytelt til en bryllupsfest Fra det øjeblik at Søren og jeg forlovede os i efteråret sidste år, har vi været fuldt beskæftiget med at planlægge rammerne for den store dag til næste sommer. Pt. besluttede vi at anvende et partytelt som lokale til festen. Argumenterne for at holde vores bryllup i et partytelt endte simpelthen med at være for overbevisende. Desuden var min kommende mand og jeg sidste år med til min lillebrors bryllup, der blev fejret i et imponerende telt i haven ved deres murermestervilla. Ved den lejlighed skabte teltet en unik baggrund for festen. Den konkurrencedygtige pris er det afgørende rationale for at fejre brylluppet i et partytelt. Hvis man ser nærmere på udlejningslokalerne her i hovedstaden og Nordsjælland, er alternativerne forholdsvist få. Selvom der kan siges at være massevis af alternativer, er det nemlig praktisk talt umuligt at opsnuse et udlejningslokale, som der imødekommer vores begges krav og desuden kan benyttes til en anstændig pris. Vælger vi et partytelt til bryllupsfesten, får vi ikke desto mindre chancen for at få en personlig ramme for vores bryllup, som vi må oppynte ud fra vores ønsker. Endvidere giver den slags partytelte os mulighed for at åbne op ud til den store have. Det hele til en særdeles konkurrencedygtig pris ift., hvis min forlovede og jeg investerer i at leje et festlokale. Mit spørgsmål er i denne fase af planlægningen, på hvilken måde vi erhverver de perfekte telte til vores bryllup. Derfor vil jeg gerne høre, om der er nogen af jer læsere, som der har prøvet at afholde bryllupsfesten i et denne type partytelte i en baghave. For eksempel har vi brug for at få et indblik i, hvorvidt der findes kvalitets-partytelte, som er oplagte at investere i at købe i forhold til at leje et partytelt. Ydermere er vi på udkig efter gode råd eller anbefalinger om vores valg af service og møbler foruden et dygtigt cateringfirma, som kan producere maden til brylluppet trods det, at det holdes i et partytelt i haven.