Firmaet, jeg arbejder for, har mega at se til, fordi vores forretningsområde er app-udvikling , som er virkelig efterspurgt pt. Således savner vi bestemte services, der bør kunne støtte teamet. Jeg læste i mandag om programmering af app, og dette vil kunne være en aflastning for arbejsbunkerne. Vi har vores firmas website i platformen Drupal, så der er vi – thank God – helgarderet, fordi Drupal er så solidt et redskab, og dette ydermere er en rigtig billig løsning, idet Drupal-produktet er et open source CMS. Og det er ligeledes altid komplet opgraderet, for du kan bruge lige de moduler, der er bedst for vores funktionalitetsbehov.

Well well i retning af outsourcing, som jeg egentlig ville fortælle om. I relation til de mange løsninger, som vi bør finde frem til, har man typisk et behov for temmelig meget html-kodning. Netop her ville outsourcing til Indien eller Kina være oplagt. Folkene er særdeles talentfulde i Kina og prioriterer IT, blandt meget andet, og mit arbejde kan sådan set leje en personlig fuldtidsudvikler foruden projektledelse her i landet. Det er vigtigt, fordi hvis jeg kører projekter med uafbrydelig udvikling af nye produkter, vil outsourcing til Kina eller et andet land være lige til højrebenet, imens presset er betydeligst.

Selvfølgelig skal jeg ikke overhovedet ikke brokke mig over, at biksen har styrtende travlt grundet vores tilbud om app udvikling. Vores tid er virkelig taknemmelig, idet adskillige varierende brancher er syge efter at få udvikling af en app til telefonen. Idet det generelt er alt lige fra mange servicehverv, webshops, nyheder eller også f.eks. ordbøger. Idet det er virkelig oppe i tiden, da man benytter smartphone samt tablet så meget, derfor skal det være lige til at have acces tilmange af de forskellige firmaer foruden services – offentlige eller private.