Jeg og mine kolleger har så travlt, idet vores fokus er udvikling af app , hvilket er mega vellidt pt. Derfor søger jeg flere services, der kan støtte min arbejdsplads. Selv læste jeg i weekenden om programmering af app, og dette vil være en aflastning for vores arbejdspres. Men vi har firmaets website i platformen Drupal, så hvad dette angår er vi heldigvis allerede godt hjulpet, da Drupal er et så solidt tool, og Drupal dertil er en rigtig betalelig løsning, eftersom Drupal er et open source content management system. Det er samtidig hele tiden komplet opdateret, og man kan tilvælge lige det eller de moduler, som er passende for indivuduelle behov på hjemmesiden.

Så vender jeg tilbage til outsourcing, som jeg egentlig ville fortælle om. Med de utallige produktløsninger, som mit arbejde skal komme op med, er der ofte behov for en stor del kodning. Her ville sikker outsourcing til Kina være en oplagt løsning. Folkene er ekstremt talentfulde i Kina og øvrige Asien og satser stort på IT-området, og mit firma kan sådan set leje en personlig IT-udvikler samt projektledelse af en dansker. Det har afgørende betydning, pga. hvis vi har projekter kørende m. uafbrydelig udvikling af nye produkter, vil outsourcing til Kina eller et andet land være lige til højrebenet, mens arbejdsbyrden er mest markant.

Jeg skal selvfølgelig overhovedet ikke beklage, at vi har travlt pga. vores tilbud om app udvikling. Vores tid er i den grad med os, hvor mange forskellige brancheområder er hooked på at få designet en app. Da det typisk er allemulige lige fra varierende services, netbutikker, nyhedsupdates eller det kan være eksempelvis bookning til store arrangementer. Det er særdeles funktionelt, eftersom folk benytter smartphone & iPaden i så stor udstrækning, så det skal være lige til at have adgang til de forskellige steder samt hjælpemidler.