På jobbet har vi rigtig en optaget måned, eftersom vi er specialister i app-udvikling til alle brancher, og det er sygt yndet i tiden. Derfor søger jeg efter forskellige services, som vil kunne hjælpe min arbejdsplads. Jeg læste i forgårs om skapa en app, hvilket vil lette vores arbejdspres. Dog har vi vores egen hjemmeside i platformen Drupal, så på hjemmesideområdet er vi til alt held helgarderet, fordi Drupal er et så stærkt platform/ værktøj, samt at dette ydermere er en rigtig finansiel produktløsning, eftersom det er en open source platform. Og det er derudover altid helt opdateret, for du kan tilvælge akkurat det eller de moduler, som er passende for stedets behov på hjemmesiden.

Nu igen tilbage til outsourcing. I relation til de utallige løsninger, som vi må komme op med, har man jævnligt behov for en stor del kodning i html. Så derfor ville sikker outsourcing til Kina være en oplagt løsning. Man er ekstremt talentfulde i Asien, fx Kina og prioriterer IT, og mit arbejde kan egentlig få vores egen IT-udvikler samt projektledelse af en dansker. Det har stor betydning, for eftersom vi har projekter kørende m. konstant nyudvikling, må outsourcing til Kina eller et andet land være lige til højrebenet, i tiden hvor arbejdsmængden er størst.

Selvsagt skal vi overhovedet ikke brokke mig over, at biksen har lynende travlt pga. vores tilbud om app udvikling. 2013 er i den grad taknemmelig, idet flere differentierede brancheområder er klar til at få designet en app til mobilen. Det generelt er alt lige fra de forskellige serviceområder, webbutikker, nyhedstjenester eller det kan være f.eks. taxabestilling. Idet det er særdeles eftertragtet, idet vi anvender smartphone samt iPaden i så bredt omfang, derfor skal det være simpelt at få tilgang til de respektive butikker eller services.