Min privatøkonomi oplevede at blive kraftigt løftet, på grund af at jeg tidligere på året lavede et lån. Jeg så en reklame online, hvor der stod skrevet; lån penge gennem Modus med høj sikkerhed. Jeg er klar over, at jeg skal opføre sig omhyggelig, så jeg klikkede ind og læste om pengeinstituttet. Hvor det viste sig at være et tiltalende lånested og hvor renterne egentlig er virkelig rimelige. Inden da var økonomien hjemme hos mig virkelig uden luft overhovedet, så jeg personligt aldrig nogen sinde havde nogen klejner sidst på hver måned. Derfor opfattede jeg det som en ideel løsning at tage et lån til forbrug.

Jeg havde på intet tidspunkt midler til noget som helst af, jeg længtes efter. Blandt andet havde jeg stadig et forældet TV, min opvaskemaskine var ubrugelige og jeg havde faktisk heller ikke anskaffet mig en iPhone. Så jeg følte, at jeg gik rundt som det eneste individ i det danske land, som der ikke havde alt det der, som alle øvrige havde. Et sikkert forbrugslån udgjorde på denne baggrund en udvej, ræsonnerede jeg. For jeg fik såvel et lån – penge og samtligt, som jeg havde eftertragtet. Kort fortalt fik jeg mere livskvalitet. Der er ikke nogen ting som økonomiske bekymringer, som mindsker livsglæden fra en person.
Naturligt i mit liv skal jeg ikke længere sukke efter ejendelene, som er centrale for mig på grund af mit lån til forbrug. Som sagt er lånets renter ikke for dårlige, og jeg har mulighed for at betale af på mit forbrugslån for såvel fladskærms-tv’et og hvidevarerne plus, at jeg ikke mangler noget til husleje. Der er derudover penge til at gå på cafe med vennerne en gang imellem i øjeblikket, pga. jeg har lånt penge til forbrug. Dog skal man selvfølgelig være fornuftige, idet man vælger hvor, man vil ende med at låne penge. Jeg er klar over, at der findes en lang række knap så billige udlån i branchen, som kræver ret betydelige udlånsrenter, men personligt er jeg bestemt rigtig lykkelig for der hvor jeg har lån.